Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

26 νέα smartphones και αναδιπλούμενη συσκευή από την Energizer στο MWC 2019

*
Η Energizer είναι ευρέως γνωστή ως κατασκευάστρια μπαταριών, όμως παράλληλα, τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και στον τομέα των smartphones. Στο πλαίσιο αυτό, κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress 2019 που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη, έχει προγραμματίσει την αποκάλυψη 26 νέων συσκευών. Μεταξύ αυτών θα υπάρχει και ένα νέο μοντέλο της σειράς Power Max, με μπαταρία χωρητικότητας 18.000 mAh battery και ως μέτρο σύγκρισης μπορείτε να πάρετε την χωρητικότητας 4.000 mAh μπαταρία του Samsung Galaxy Note 9. Όμως, το ενδιαφέρον του κοινού αναμένεται να στραφεί στη νέα σειρά smartphones, με όνομα Ultimate που θα περιλαμβάνει έξι συσκευές και μάλιστα η μία θα είναι αναδιπλούμενη. Τα Energizer Ultimate U620S Pop και U630S Pop θα είναι εφοδιασμένα με διπλή selfie pop-up camera, κάτι που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε smartphone. Η camera θα είναι συνδασμός ενός αισθητήρα 16MP και ενός αισθητήρα βάθους στα 2MP. To U620S Pop θα διαθέτει οθόνη 6,2''με ανάλυση 1080p+, chipset MediaTek Helio P70 και 6GB RAM. Στο πίσω μέρος θα υπάρχει τριπλή camera, αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι και μπαταρία 3.200 mAh. Από την άλλη, το U630S Pop θα κυκλοφορήσει με οθόνη 6,3'' στα 720p+, chipset MediaTek Helio P22, 4GB RAM και μπαταρία 3.500 mAh. Το U620S Pop αναμένεται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Ιούλιο και το U630S Pop ένα μήνα νωρίτερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*