Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

4G+ από την COSMOTE στην Ελλάδα

Κινητό ευρυζωνικό δίκτυο 4G+, τεχνολογίας LTE Advanced, διαθέτει η COSMOTE σε επιλεγμένες περιοχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ προχωρά με ταχείς ρυθμούς την επέκταση της υπηρεσίας σε όλη την Ελλάδα. Ήδη μέσα στο 2014, η εταιρεία είχε ολοκληρώσει τις δοκιμές του εμπορικού δικτύου 4G+, κατά τις οποίες επιτεύχθηκαν ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων έως 300 Mbps στη λήψη. Τις δυνατότητες του δικτύου 4G+ της COSMOTE είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τον περασμένο Οκτώβριο και οι επισκέπτες του συνεδρίου InfoCom World, σε επίδειξη στο περίπτερο της εταιρείας. Η αναβάθμιση του δικτύου 4ης γενιάς της COSMOTE σε 4G+ βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία των πελατών, παρέχοντας ταχύτητες πλοήγησης στο διαδίκτυο που φτάνουν έως τα 300Mbps, ακόμα καλύτερη χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών όπως HD Streaming και HD Video-Conferencing, αλλά και αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων με απίστευτες ταχύτητες. Ενδεικτικά, μία ταινία των 4GB κατεβαίνει σε λιγότερο από 3 λεπτά, ενώ περισσότερα από 150 τραγούδια των 8MB μπορούν να κατέβουν σε λιγότερο από 1 λεπτό.



Με την εμπορική διάθεση του δικτύου 4G+ από τις αρχές του 2015, η COSMOTE εδραιώνει την τεχνολογική της υπεροχή και επιβεβαιώνει τη σταθερή επένδυσή της στην εμπειρία του πελάτη. Με την πλήρη αξιοποίηση του φάσματος που έχει στη διάθεσή της, η εταιρεία θα μπορέσει το επόμενο διάστημα να διαθέσει εμπορικά ταχύτητες έως και 300Mbps σε ακόμη περισσότερες περιοχές της χώρας. Ήδη, χάρη στις εκτεταμένες επενδύσεις της εταιρείας, το δίκτυο 4G είναι -σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου- το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη, υπερέχοντας σημαντικά από τον ανταγωνισμό, καθώς είναι διαθέσιμο σε περισσότερο από το 70% του πληθυσμού της χώρας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • kakashi_hatake
    • Εδώ δεν πιάνει το 3G... Γέρακας, Μαρούσι, Πεύκη, Ρέθυμνο και και και. Πως τυχαίνει κάθε φορά να είμαι στο 2% που δεν υπάρχει κάλυψη, περίεργο ε;

*