Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

75 Series: Νέες επαγγελματικές οθόνες από την AOC

Με τη νέα 75 Series, η AOC παρουσιάζει μια καινούργια γκάμα ενεργειακά αποδοτικών οθονών 16:9 για επαγγελματική χρήση. Οι οθόνες θα διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, μεταξύ 18.5 και 27 ιντσών (47 εκ. έως 69 εκ.), καθιστώντας τες κατάλληλες για κάθε χώρο εργασίας. Όλες οι οθόνες της 75 Series διαθέτουν κομψό, καθαρό σχεδιασμό σε μαύρο ματ χρώμα και  δυνατότητα τοποθέτησης στον τοίχο, καθώς είναι συμβατές με το σύστημα VESA, ενώ κάθε οθόνη περιλαμβάνει ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία. Όλες οι νέες προτάσεις της AOC διαθέτουν panels IPS και TN και, με εξαίρεση τα μοντέλα E975SWDA και Q2775PQU, διατίθενται επίσης σε  ανάλυση Full HD. Τα μοντέλα της σειράς I και Q διακρίνονται για το ομοιόμορφο χρώμα εικόνων και τις πολλές γωνίες θέασης που προσφέρουν.

Μια ξεχωριστή οθόνη της σειράς είναι η Q2775PQU που προσφέρει ανάλυση QHD (2560 x 1440 pixels), ενώ επιτρέπει το multitasking, εμφανίζοντας ταυτόχρονα τέσσερα παράθυρα εφαρμογών με ανάλυση 720p το καθένα. Όλα τα μοντέλα της σειράς –με εξαίρεση το μοντέλο E975SWDA 18.5 ιντσών -που δεν διαθέτει HDMI υποδοχή- ενσωματώνουν υποδοχές VGA, DVI και HDMI για τη σύνδεση διαφόρων πηγών, είτε ψηφιακών είτε αναλογικών. Η πιο premium προτάσεις διαθέτουν επιπλέον σύνδεση DisplayPort και USB 3.0, με το τελευταίο να διευκολύνει τους χρήστες να συνδέουν εύκολα τα περιφερειακά USB. Η θύρα (USB) γρήγορης φόρτισης δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να φορτίσουν πολύ γρήγορα τις μπαταρίες των κινητών τους χρησιμοποιώντας την οθόνη, ενώ τα κύρια ψηφιακά καλώδια σύνδεσης (DVI και DisplayPort) συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο αγοράς.  

Ακόμη, οι νέες οθόνες AOC της 75 Series ξεχωρίζουν για τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και είναι πλήρως πιστοποιημένες με μια πληθώρα οικολογικών σημάτων (π.χ. EPA 6.0, TCO 6.0, EPEAT Gold), ενώ είναι εξοπλισμένες με ένα ευρύ φάσμα εργονομικών επιλογών που επιτρέπει την προσαρμογή των οθονών στις ατομικές ανάγκες του χρήστη. Όλα τα μοντέλα 75P διαθέτουν λειτουργίες όπως ρύθμιση ύψους, pivot και δυνατότητα κλίσης. Η χρηστικότητα της κάθε οθόνης ενισχύεται  περαιτέρω με την ενσωματωμένη τεχνολογία Flicker-Free, που μειώνει το τρεμόπαιγμα μετά από μια μεγάλη περίοδο χρήσης, ειδικά κατά τη διάρκεια της εργασίας.
 
Τα παρακάτω μοντέλα της νέας AOC 75 Series θα είναι διαθέσιμα τον Μάρτιο 2016:

Με IPS panel:
I2475PXQU
I2775PQU
Q2775PQU

Με TN panel:
E975SWDA
E2275SWJ
E2275PWJ
E2275PWQU
E2475SWJ
E2475PWJ
E2775SJ

Τα τρία παρακάτω μοντέλα IPS θα είναι διαθέσιμα τον Ιούνιο 2016:
I2275PWQU
I2375PQU
I2475PQU


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*