Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Acer Predator 21 X: Το πρώτο laptop με κυρτή οθόνη

Στο πλαίσιο της φετινής IFA που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Βερολίνο, η ACER παρουσίασε το Acer Predator 21 X, τον πρώτο laptop με κυρτή οθόνη. Αυτή έχει μέγεθος 21 ιντσών, δύο GeForce GTX 1080 GPUs, επεξεργαστή Intel Core K 7ης γενιάς, 5 ανεμιστηράκια και έως 4TB αποθηκευτικού χώρου (πάντα σε SSD), οπότε καταλαβαίνετε πως μιλάμε για κάτι πολύ δυνατό, ακριβό και σχετικά portable. Η ίδια η Acer αναγνωρίζει πως το Predator 21 X είναι περισσότερο ένα κατασκευαστικό επίτευγμα, παρά ένα προϊόν που θα πάει πραγματικά καλά στην αγορά. Ξεκινώντας από τον Ιανουάριο η εταιρία θα δέχεται παραγγελίες για κάθε πελάτη ξεχωριστά μιας και υπάρχει περιθώριο για πιο προσωποποιημένο build. Ο αγοραστής έχει στη διάθεσή του έως και 4 slots για RAM (έως 64GB), eye tracking tech, μηχανικό πληκτρολόγιο, και 4.2 surround sound. Το IPS panel έχει ανάλυση 2560x1080. Η τιμή του Acer Predator 21 X είναι ακόμα άγνωστη, αλλά μάλλον μπορούμε να περιμένουμε μια τιμή εξίσου μεγάλη με το μέγεθός του.







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*