Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Apple Watch: Μόνο με ραντεβού η αγορά, νέα Guided Tours

Οι όποιες ουρές θα μπορούσαν να δημιουργηθούν έξω από Apple Store στο λανσάρισμα του Apple Watch, απλά δεν έχουν νόημα αυτήν τη φορά. Θα είναι αδύνατο να εμφανιστεί κάποιος στο κατάστημα απροειδοποίητα και να φύγει με το smartwatch της Apple. Η ίδια η πώληση θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο online με τον πελάτη να παραλαμβάνει είτε ταχυδρομικά είτε από κάποιο κατάστημα. Ο μόνος τρόπος να δοκιμάσει κανείς το Apple Watch πριν αγοράσει είναι να κλείσει ραντεβού για δοκιμή. Τόσο για το λανσάρισμα όσο και για το άμεσο μέλλον, δεν θα μπορεί να εμφανιστεί κάποιος σε Apple Store και να περιμένει να πιάσει στα χέρια του το Apple Watch, παρά μόνο αν έχουν μείνει ανοιχτά slots ή έχει πέσει αναδουλειά. Ακόμη και μετά την όποια δοκιμή πάντως, δεν μπορεί να αγοράσει επιτόπου ο πελάτης. Θα χρειαστεί να ακολουθήσει την online διαδικασία ή να συνεννοηθεί με το κατάστημα για το μοντέλο που θέλει και το πότε θα μπορεί να περάσει να το πάρει. Η εμπειρία της δοκιμής θα είναι ίδια για Apple Watch/Apple Watch Sport και Apple Watch Edition.


Οι ενδιαφερόμενοι για το τελευταίο, η τιμή του οποίου κυμαίνεται μεταξύ $10.000 και $17.000, θα έχουν απροσδιόριστα, για την ώρα, ειδική αντιμετώπιση και η δοκιμή θα γίνεται σε ξεχωριστό, διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος. Εν τω μεταξύ η Apple ετοιμάζει Guided Tour videos, δηλαδή clips που εξηγούν συγκεκριμένες λειτουργίες του Apple Watch, τα οποία και διαθέτει κατά κύματα. Τα πρώτα τέσσερα είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα δείτε παρακάτω, αλλά αναμένονται πολλά ακόμη μέσα στις επόμενες ημέρες.









 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*