Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Apple και Samsung θα προσφέρουν μετρήσεις γλυκόζης με τα επόμενα smartwatches τους

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κορεατικού ET News, τόσο η Apple όσο και η Samsung εργάζονται πάνω σε μια σειρά από νέους αισθητήρες που θα μπορούν να μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης του χρήστη. Το κείμενο εστιάζει αρκετά στα της Samsung, σημειώνοντας πως στο επόμενο Samsung Unpacked event που θα έρθει μέσα στο δεύτερο μισό του 2021, η εταιρεία θα παρουσιάσει 3 νέα wearables. Η εξέλιξη αυτή θα βοηθήσει αρκετούς χρήστες, για τους οποίους η συγκεκριμένη μέτρηση στο αίμα είναι ιδιαίτερα σημαντική (πχ. τους διαβητικούς) και η σχετική έρευνα για τον εν λόγω αισθητήρα έγινε σε συνεργασία με το ΜΙΤ. Ευελπιστούμε πως τα παραπάνω θα ισχύσουν και πως τα smartwatches θα αποκτήσουν άλλη μια σημαντική λειτουργία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*