Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Black Friday 2020: Μοναδικές προσφορές για κάθε γούστο από την HUAWEI

*
Η Black Friday 2020 είναι πλέον εδώ και, μετά από μια περίεργη χρονιά η οποία κατάφερε να μετατρέψει τη τεχνολογία από πολυτέλεια σε προϋπόθεση, τι καλύτερο από το να δούμε μαζί τις καλύτερες τιμές για τα κορυφαία προϊόντα της Huawei;

Οι σωστές βάσεις για την ολοκληρωμένη επικοινωνία ξεκινούν από το smartphone. Οι περισσότεροι το έχουμε πάντα κοντά μας αφού μας βοηθούν στην συνεχή ενημέρωση για την παράξενη καθημερινότητα που διανύουμε και φυσικά, την συνεχή επικοινωνία με τα κοντινά μας άτομα. Και στην Black Friday η Huawei δημιούργησε ένα πακέτο προσφορών που δύσκολα θα αφήνει τον οποιοδήποτε ασυγκίνητο. Στην κορυφή των εκπτώσεων βρίσκουμε το βραβευμένο για το σύστημα καμερών του P40 Pro, το οποίο προσφέρεται περίπου 40% κάτω από την αρχική του τιμή, στα 699€. Όμως από την οικογένεια του P40 βρίσκουμε επιπλέον σε απίστευτα συμφέρουσες προσφορές τα P40 Lite και P40 Lite E, στα 229€ και 129€ αντίστοιχα. Φυσικά στις προσφορές δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλαμβάνεται και το top budget smartphone, Y5 2019 που διατίθεται στην τιμή των 99€.



Black Friday 2020: Δείτε όλες τις προσφορές


Επειδή όμως η ελληνική αγορά έχει δείξει πως αγαπάει ιδιαίτερα την κατηγορία των smartphones με τιμή κάτω από τα €200, η Huawei έχει δύο ακόμη απίθανες προσφορές Black Friday για όλους όσοι ψάχνονται για νέα συσκευή με αυτά τα δεδομένα. Συγκεκριμένα, μιλάμε για τα Huawei P Smart και Huawei P30 Lite που θα βρείτε σε μοναδικές τιμές. Το Huawei P Smart ξεκινάει από τα €159, ενώ το Huawei P30 Lite από τα €179.



Αν μιλάμε όμως για gadgets που δεν αποχωριζόμαστε ποτέ, αυτά είναι τα Huawei Wearables και τα ακουστικά. Σε ειδική τιμή για τη φετινή Black Friday λοιπόν θα βρείτε τα ασύρματα, noise-cancelling ακουστικά Huawei Freebuds 3. Η ιδανική τους εφαρμογή στα αυτιά και η εξαιρετική τους ικανότητα να σας απομονώνουν από το περιβάλλον, εξασφαλίζουν πως τίποτα δεν θα καταφέρει να σας αποσπάσει από την επικοινωνία με τους δικούς σας ανθρώπους. Η εύκολη σύνδεσή τους με οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο Android ή iOS αλλά και με smartwatches ή notebooks θα σας επιτρέψει να συγκεντρωθείτε στην εργασία σας ευκολότερα, σε όσο θορυβώδες περιβάλλον και αν βρίσκεστε.



Τα Huawei Freebuds 3 διατίθενται για την εβδομάδα που διανύουμε και μόνο στην τιμή των 119€.



Αυτονόητα, η κατηγορία των wearables μας φέρνει και στην πολυσυζητημένη οικογένεια των Huawei Watch και, πιο συγκεκριμένα, στα GT, FIT και το κορυφαίο GT2. Και τα τρία μοντέλα χαρακτηρίζονται από κορυφαίο, premium σχεδιασμό, ανθεκτική μπαταρία, έξυπνες λειτουργίες για συνεχή παρακολούθηση της υγείας αλλά και πλήρη καταγραφή της φυσικής άσκησης. Είναι λοιπόν στο...χέρι σας να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και να μην το αφαιρέσετε από τον καρπό σας ποτέ. Το Huawei Watch GT προσφέρεται μέχρι την Παρασκευή στα 79€, το Watch FIT στα 89€ και το ολοκαίνουριο Watch GT2 στα 129€.



Εν μέσω lockdown, αν η τεχνολογία μπορεί να αποτελέσει για κάτι σύμμαχό μας, αυτό δεν είναι άλλο από την εργασία μας. Και η Huawei προσφέρει το ιδανικό για επαγγελματική χρήση Huawei Matebook X Pro στην προνομιακή τιμή των 1.599€ στα πλαίσια της Black Friday. Ειδικότερα, το notebook διαθέτει κομψό και ελαφρύ σώμα (1,33 κιλά) χωρίς να χάνει σε ανθεκτικότητα αφού είναι κατασκευασμένο από μέταλλο.



Επιπλέον, η εκπληκτική οθόνη αφής των 13,9 ιντσών, πέραν της εκπληκτικής χρωματικής πιστότητας, έχει και λόγο πλευρών 3:2 που την κάνει άψογη για ανάγνωση και σύνταξη κειμένων. Η παρουσία του πανίσχυρου επεξεργαστή Intel Core i7-10510U αλλά και του ταχύτατου Nvme SSD χωρητικότητας 1TB εξασφαλίζει πως η παραγωγικότητα σας δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο σύμμαχο.



Εξαιρετική επιλογή όμως για multimedia και gaming αποτελούν και τα Huawei MediaPad και MatePad. Τα MediaPad T3, T5 και T8 είναι ιδανικές επιλογές για απλή χρήση ή απασχόληση για μικρότερες ηλικίες, ενώ η γκάμα των MatePad ανεβάζει τον πήχη των επιδόσεων, προσφέροντας μεγάλες οθόνες και πανίσχυρους επεξεργαστές σε πολύ προσιτές τιμές. Ενδεικτικά και μόνο για την εβδομάδα που διανύουμε θα βρείτε τα tablet της σειράς MediaPad σε τιμές από 89€ έως 149€, ενώ τα MatePad ξεκινούν από τα 249€.



Τέλος, Huawei επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και για τους χρήστες του Huawei App Gallery. Για παράδειγμα, μέσω της εφαρμογής efood, οι χρήστες του App Gallery μπορούν να απολαύσουν δωρεάν καφέ για 15 ημέρες. Η εφαρμογή Taxiplon Passenger προσφέρει συνολικό κέρδος για τις μετακινήσεις των χρηστών του App Gallery, αξίας 30€ (3€ ανά κούρσα), ενώ μέσω της εφαρμογής της απολαυστικής Domino’s Pizza όλοι μπορούν να απολαύσουν 1 πίτσα συν ακόμα μια επιπλέον εντελώς δωρεάν. Αξίζει να σταθούμε στη διάρκεια της προσφοράς, καθώς η Huawei, σε συνεργασία με όλες τις εφαρμογές που προαναφέραμε, έχει εξασφαλίσει επιπλέον διάρκεια του πακέτου προσφορών, μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου.



Μπορείτε να βρείτε αυτές και ακόμα περισσότερες προσφορές της Huawei στα πλαίσια της Black Friday στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της. Αναζητήστε τις μέσω των καταστημάτων www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*