Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

CM Storm Sirus-C: Νέo gaming headset από την Cooler Master

Η Cooler Master ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου Sirus C gaming headset, το οποίο έρχεται με ήχο 2.2 καναλιών, με μονάδες οδήγησης 40 χιλ., καθώς και ειδικούς οδηγούς (subwoofer/bass) για ενισχυμένο μπάσο σε κάθε αυτί. Επίσης, η ενσωματωμένη USB κάρτα ήχου και ο ενισχυτής που ενσωματώνονται στα εν λόγω ακουστικά ενισχύουν δραματικά την ισχύ του σήματος, σύμφωνα με την εταιρεία.



Το Sirus C συνδέεται με τον προσωπικό υπολογιστή ή με το οικιακό σύστημα μέσω των σχετικών components, ενώ με την χρήση του in-line τηλεχειριστηρίου, ο χρήστης έχει πρόσβαση στην ρύθμιση της έντασης, στη σίγαση του μικροφώνου, στην επιλογή chat volume (μόνο για τη σύνδεση σε οικιακά συστήματα), ενώ ενσωματώνεται και ο σχετικός διακόπτης για την επιλογή λειτουργίας PC/κονσόλας (PC / Console mode switching).



Το νέο gaming headset διαθέτει φουτουριστικό σχεδιασμό, ενώ ένα λευκό LED τονίζει το λογότυπο της σειράς CM Storm. Αξίζει να σημειωθεί, το ειδικά προσαρμοσμένο μικρόφωνο και τα μεγάλα μαξιλάρια τα οποία «κάθονται» γύρω από τα αυτιά του χρήστη, ενώ το βάρος του CM Storm Sirus-C είναι μόλις 465 γραμμάρια. Τέλος, το νέο σετ θα είναι διαθέσιμο από τον επόμενο μήνα και με προτεινόμενη τιμή λιανικής στα €84.95.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*