Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Cat S60: Το πρώτο smartphone με θερμική κάμερα

Το Cat S60 που αναμένεται να κυκλοφορήσει το Μάιο είναι ένα smartphone που προορίζεται για χρήση σε αντίξοες συνθήκες, αφού εκτός του ότι φέρει ενισχυμένο πλαίσιο, είναι και αδιάβροχο σε βάθος έως 5m. Επιπλέον, είναι το πρώτο Smartphone που θα εξοπλίζεται με την θερμική κάμερα της Flir, η οποία ναι μεν έχει περιορισμένη ανάλυση (640x480), όμως μπορεί να σας φανεί χρήσιμη σε συνθήκες μειωμένης ορατότητας.



Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής, έχουμε έναν Qualcomm Snapdragon 617, 3GB RAM, 32GB ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας MicroSD αλλά και υποστήριξη 4G LTE δικτύων. Τέλος, το Cat S60 αναμένεται να διατεθεί τον Μάιο, με τιμή λιανικής τα €649, τιμή όχι και ιδιαίτερα τσιμπημένη αν αναλογιστείτε ότι η κάμερα από μόνη της κοστίζει περίπου $250.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*