Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Dell: Σύντομα η ανακοίνωση εξαγοράς της EMC

Η Dell αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα την εξαγορά της EMC, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας ReCode, η οποία επικαλείται έγκυρες πηγές από το εσωτερικό των δύο εταιρειών. Το Μέσο κάνει λόγο για συμφωνία (οι διαπραγματεύσεις της οποίας έγιναν με άκρα μυστικότητα) που αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει στα χρονικά της βιομηχανίας τεχνολογίας, μιας και το ποσό θα ξεπερνά τα 50 δις δολάρια (πάνω από €44δις με τη σημερινή ισοτιμία). Αν ολοκληρωθεί το “deal”, εκτιμάται ότι το hardware της Dell, τα αποθηκευτικά μέσα της EMC και το λογισμικό της VMWare που δραστηριοποιείται σε cloud εφαρμογές και την οποία ελέγχει η EMC κατά 85%, θα ενδυναμώσει την παρουσία της πρώτης στην επικερδή αγορά των μεγάλων επιχειρήσεων.



Οι ίδιες πηγές αναφέρουν επίσης ότι η προσφορά περιλαμβάνει μετρητά ύψους $27.25 ανά μετοχή της EMC, καθώς και την πρόσθετη αξία της παρακολούθησης των αποθεμάτων της VMware που θα φέρει την αξία της συναλλαγής σε πάνω από $30 ανά μετοχή. Τέλος, η συμφωνία είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί ακόμα και σήμερα, Δευτέρα, μετά από τη σχετική και αναγκαία έγκριση των ρυθμιστικών αρχών των ΗΠΑ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*