Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2016: Παρουσίαση νέου hardware από την AMD

Το PC Gaming Show στη φετινή E3 ήταν σίγουρα ο κατάλληλος χώρος για να παρουσιάσει η AMD νέο hardware. Και τελικά το έκανε, παρουσιάζοντας δύο νέες κάρτες γραφικών, τις RX 460 και RX 470 της “οικογένειας” Polaris. Τις συστάσεις έκανε η Lisa Su (AMD CEO) με τις δύο κάρτες να είναι λίγο κατώτερες της RX 480. H RX 470 χαρακτηρίζεται ιδανική για 1080p gaming, ενώ η RX 460 υπόσχεται μικρή κατανάλωση και πολύ καλή σχέση τιμής-απόδοσης.



Η Lisa Su ανέφερε πως θα είναι ιδανική για MOBAs κ.λπ. Και οι δύο κάρτες θα είναι οικονομικές και με δεδομένο πως η λίγο καλύτερη RX 480 θα κοστίζει 199 δολάρια, ίσως εδώ η τιμή να είναι ακόμα καλύτερη. Τέλος, είδαμε και ένα backpack για VR που ίσως να μην είναι τελικά όσο ακριβό ή “κακόγουστο” περιμέναμε. Περισσότερα για αυτό όμως στο μέλλον, πράγμα που ισχύει και για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των προαναφερθέντων καρτών που δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν διαθέσιμες.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*