Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2021: Ανακοινώθηκε το Xbox Mini Fridge (video)

Η Microsoft επιφύλασσε μια έκπληξη για το τέλος της παρουσίασής της στο πλαίσιο της E3 2021. Φήμες ήθελαν την αμερικανική εταιρεία να αποκαλύπτει νέο hardware Xbox Series, κάτι που όντως συνέβη, αλλά με τη μορφή… ψυγείου. Έτσι λοιπόν μας αποκαλύφθηκε το Xbox Mini Fridge, το οποίο έχει την εμφάνιση του Xbox Series X. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Microsoft ασπάζεται το viral meme που παρομοίαζε τη νεότερη κονσόλα της με ψυγείο, αφού το Νοέμβριο του 2020 έκανε give away ένα τεράστιο Series X fridge.

Αυτήν τη φορά πρόκειται για προϊόν μαζικής παραγωγής και θα είναι διαθέσιμο κατά την εορταστική περίοδο του 2021. Η τιμή του δεν έγινε γνωστή, οπότε όσοι μόλις βρήκατε το κατάλληλο χριστουγεννιάτικο δώρο για το αγαπημένο σας πρόσωπο θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο ακόμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*