Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Facebook F8 conference 2016: Τα πιο σημαντικά νέα

Αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη στο San Fransisco το F8 Conference 2016, στο οποίο μαθαίνουμε τα σχέδια του Mark Zuckerberg για το, σε αριθμούς τουλάχιστον, πρώτο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο πλανήτη. Μεταξύ άλλων, μάθαμε για τη προσθήκη bots στο Messenger, πλατφόρμα που χρησιμοποιεί όλο και περισσότερος κόσμος για την επικοινωνία του, αλλά και το νέο εργαλείο για login, που θα επιτρέψει στους χρήστες να εγγραφούν ή να συνδέονται στην πλατφόρμα χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό τους τηλέφωνο.



Επιπλέον, το Facebook Live θα μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε camera για live-streaming, όπως από το DJI Drone, ενώ θα υποστηρίζονται και κάμερες καταγραφής περιεχομένου σε 360 μοίρες. Τέλος, ξεχωρίζει και η δυνατότητα χρήσης video διάρκειας έως και 7 δευτερολέπτων, για εικόνα χρήστη, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ξεχωριστού εργαλείου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*