Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το Oculus Go

*
Τέλος εποχής για το Oculus Go και όπως ανακοινώθηκε η θυγατρική της Facebook δεν πρόκειται να συνεχίσει την προώθηση προϊόντων εικονικής πραγματικότητας τριών βαθμών ελευθερίας. Ο λόγος είναι η επιτυχία του VR headet Oculus Quest, που λανσαρίστηκε το 2019 και παρέχει έξι βαθμούς ελευθερίας.

Πάντως η υποστήριξη του Oculus Go μέσω της παροχής security patches και system software bug fixes θα συνεχιστεί ως το 2022, δεν πρόκειται όμως να προστεθού νέα χαρακτηριστικά. Ακόμα από το Δεκέμβριο του 2020, θα σταματήσει η προσθήκη σχετικών Go apps ή app updates στο Oculus Store.


Πλέον το βάρος θα πέσει στο Oculus Rift και το Oculus Quest. Μάλιστα η Oculus έχει υποσχεθεί να προσφέρει στους developers ένα νέο τρόπο διανομής των Quest apps, εκτός του Oculus Store κάτι που αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*