Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GoPro Hero4 Session: Η μικρότερη GoPro

GoPro Hero4 Session ονομάζεται η μικρότερη σε μέγεθος κάμερα της GoPro που έχουμε δει μέχρι σήμερα, που, παρά το μέγεθος, επιμένει στις απαραίτητες επιδόσεις. Στο “φυσικό” της καταγράφει video σε 1080p60 αλλά δεν σνομπάρει και άλλες αναλύσεις (όπως 720p100, 960p, 1440p σε 4:3 κ.ά.). Μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες σε ανάλυση 8MP, επιτρέπει φωτογράφιση time lapse αλλά και ριπή με 10 φωτογραφίες το δευτερόλεπτο. Η Hero4 Session είναι κατά 40% πιο ελαφριά από την Hero4 Black και χάρη στο αδιάβροχο προστατευτικό της κάλυμμα μπορεί να αντέξει ακόμη και σε βάθος 10 μέτρων κάτω από την επιφάνεια του νερού.



Με αυτός ως δεδομένο δεν είναι περίεργο που η μπαταρία δεν είναι αφαιρούμενη και οι θύρες λιγοστές (micro USB και microSD). Η τιμή της έχει οριστεί στα $399 και η διάθεσή της ξεκινάς στις 12 Ιουλίου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*