Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Google Chrome: Τέλος η υποστήριξη για Windows XP και Vista

Η Google ανακοίνωσε ότι θα τερματίσει την υποστήριξη του δημοφιλούς browser Chrome για Windows XP, Windows Vista, και τις παλαιότερες εκδόσεις του Mac OS X (10.6, 10.7 και 10.8), την ερχόμενη άνοιξη. Δεδομένου ότι οι Microsoft και Apple δεν υποστηρίζουν πλέον παλαιότερα λειτουργικά συστήματα, έτσι και το Google Chrome, θα σταματήσει τα browser updates και τις διορθώσεις ασφαλείας, τον Απρίλιο του 2016. O director of engineering Marc Pawliger προτείνει στους χρήστες να αναβαθμίσουν σε νεότερο λειτουργικό για να εξασφαλίσουν ότι θα λαμβάνουν τις τελευταίες εκδόσεις και χαρακτηριστικά του Chrome.



Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του έτους, η Google ανακοίνωσε ότι θα συνεχίζει να υποστηρίζει τον Chrome για Windows XP μέχρι το τέλος του έτους, σε μια προσπάθεια να κρατήσει τους χρήστες ασφαλείς από ιούς και κακόβουλο λογισμικό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*