Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Google Mobile Services ξανά στις συσκευές της Honor, το Honor V40 είναι η πρώτη από αυτές

*
Φαίνεται πως η νέα εποχή για την Honor φέρνει στην εταιρεία ένα πολύ σημαντικό νέο, αφού όπως αναφέρουν πολλαπλές πηγές στο εξωτερικό, το Honor V40 θα είναι το πρώτο της smartphone που θα αποκτήσει ξανά GMS (Google Mobile Services). Όπως τονίζεται, τα δεδομένα αυτά θα επαναφέρουν την Honor στα παλιότερα δεδομένα, απομονώνοντάς τα όμως από το App Gallery και το HMS. Η αποκάλυψη του Honor V40 ήταν προγραμματισμένη για τις 18 Ιανουαρίου, ωστόσο πήγε πίσω για τις 22 του μήνα και εκεί θα μάθουμε τα ευχάριστα νέα. Μένει πλέον να δούμε σε λίγες μέρες αν όλα τα παραπάνω επιβεβαιωθούν και δώσουν ξανά στην εταιρεία την ώθηση που χρειάζεται για να έχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τον χρήστη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*