Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Google: Περισσότερες οι αναζητήσεις μέσω φορητών συσκευών

Όπως είναι ήδη γνωστό, από την περασμένη εβδομάδα, περισσότερες από το 50% των αναζητήσεων μέσω Google, πραγματοποιούνται πλέον μέσω φορητών συσκευών. Αυτό ισχύει πλέον για όλο τον κόσμο και όχι μόνο για τις ΗΠΑ και ορισμένες ακόμα χώρες, όπως το Μάιο του τρέχοντος έτους. Αυτό έχει να κάνει τόσο με typed searches, voice searches, app specific searches αλλά και άλλων ειδών αναζητήσεις που παρέχει η Google. Έτσι αναδεικνύεται η όλο και αυξανόμενη σημασία των φορητών συσκευών στη ζωή των σύγχρονων ανθρώπων.



Από πλευράς Google, o John Mueller έγραψε σχετικά στο Google+: Περισσότερες από τις μισές αναζητήσεις μέσω Google προέρχονται από φορητές συσκευές. Εάν η ιστοσελίδα σας δεν είναι mobile-friendly, τότε αγνοείτε πολλούς πιθανούς επισκέπτες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*