Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Apple κατεβάζει τις τιμές των iPhone σε συγκεκριμένες χώρες

*
Η Apple θα αναγκαστεί να αλλάξει στρατηγική όσον αφορά συγκεκριμένες χώρες, μειώνοντας τις τιμές των iPhone. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως είναι επακόλουθο των χαμηλότερων πωλήσεων που ανακοίνωσε η εταιρεία για το τελευταίο τρίμηνο του 2018 και μαρτυρώντας αυτό που λένε ακόμη και σκληροπυρηνικοί fans της εταιρείας: η σειρά των iPhone χρειάζεται αλλαγές. Τα έσοδα της αμερικανικής εταιρείας παρουσιάζονται μειωμένα κατά 4,5% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2017 και έπεσαν στα 84,3 δισ. δολάρια. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην Κίνα, όπου η πτώση των εσόδων έφτασε το 25% και τα έσοδα στα 13.2 δισ. δολάρια. Σε κάποιες αγορές μάλιστα (όπως της Τουρκίας και των αναπτυσσόμενων χωρών), οι συναλλαγματικές διαφορές δημιουργούν υπερβολικά υψηλή τελική τιμή και ο Tim Cook σημείωσε πως από τον Ιανουάριο, η Apple θα αρχίσει να απορροφά μέρος αυτών των διαφορών για να μειωθεί το αντίτιμο που καλείται να πληρώσει ο καταναλωτής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*