Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Apple επενδύει $1 δισ. στην εταιρεία ενοικίασης ταξί Didi Chuxing

Στην προσπάθειά της να μπει και να κατανοήσει καλύτερα την κινέζικη αγορά, η Apple πρόσφατα έκανε επένδυση ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων στην Didi Chuxing, μια υπηρεσία παρόμοια με το Uber και το δικό μας Taxibeat. Η κινέζικη υπηρεσία κλήσης ταξί είναι ήδη ένας κολοσσός με αξία που υπολογίζεται ότι αγγίζει τα $25 δις, ενώ έχει κατακτήσει το 87% της αγοράς στην οποία απευθύνεται. Ο Tim Cook, CEO της Apple σχολίασε σχετικά: «Κάνουμε αυτή την κίνηση για διάφορους στρατηγικούς λόγους, ένας εκ των οποίων είναι να κατανοήσουμε καλύτερα κάποια κομμάτια της κινέζικης αγοράς. Φυσικά και πιστεύουμε ότι θα υπάρξει κέρδος μέσα από αυτή την επένδυση μακροπρόθεσμα».



Η Apple, εκτός των άλλων έχει δείξει αυξανόμενο ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό στην αυτοκίνηση, με μια σειρά προσλήψεων ατόμων από την Tesla motors. Για την Didi Chuxing αυτή η επένδυση ήταν η μεγαλύτερη που έχει γίνει από έναν μόνο επενδυτή στην ιστορία της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*