Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Atari αποκάλυψε τα τελικά χαρακτηριστικά και σχέδια για το joystick και το controller του Atari VCS

*
Η Atari αποκάλυψε τα σχέδια των δύο χειριστηρίων (joystick και controller) που θα κυκλοφορήσουν για την κονσόλα Atari VCS. Και τα δύο περιφερειακά έχουν σχεδιαστεί από την PowerA και έχουν τις ονομασίες Atari Classic Joystick και Atari Modern Controller.



Το πρώτο είναι μια νεότερη έκδοση του κλασικού joystick που άφησε εποχή στην κυκλοφορία του αρχικού συστήματος, το κεντρικό του stick είναι πλήρως ψηφιακό, έχει μηχανισμό δόνησης και φωτιζόμενα σημεία, ενώ στο επάνω μέρος υπάρχει και ένα έξτρα fire button.



Το δεύτερο θυμίζει έντονα τα πιο σύγχρονα gamepads με control stick, shoulder buttons, δυνατότητα remapping, συνδέεται μέσω USB ή Bluetooth και φέρει επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διαρκεί για 10-15 ώρες συνεχόμενης χρήσης.

Σε ότι αφορά την κονσόλα, η Atari σημειώνει ότι το hardware είναι σχεδόν έτοιμο για να μπει στην τελική φάση παραγωγής, κάτι που επιβεβαιώνει πως θα περιμένουμε να το δούμε μέχρι τα τέλη του 2019 στην αγορά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*