Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Caviar ανακοίνωσε το Samsung Galaxy Fold Game of Thrones Edition

*
Η ρωσική Caviar που δίνει έμφαση σε custom και πανάκριβες εκδόσεις smartphones, ανακοίνωσε την επίσης πανάκριβη Samsung Galaxy Fold Game of Thrones Edition. Όπως είναι κατανοητό από το όνομα και μόνο, πρόκειται για μια έκδοση του αναμενόμενου foldable smartphone της Samsung με χρώματα και σχέδια από την τηλεοπτική σειρά Game of Thrones.

Σε διάφορά τμήματά της, η έκδοση έχει κομμάτια χρυσού και αρκετές αναφορές στο A Song of Ice and Fire saga. H Caviar ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει 7 διαφορετικές εκδόσεις (μία για κάθε Οίκο της σειράς) και όλα είναι ήδη διαθέσιμα για να κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα με το λανσάρισμα της συσκευής από τη Samsung.


Ταυτόχρονα, η εταιρεία ετοίμασε και δύο πιο απλές εκδόσεις με carbon, δέρμα και χρυσό. Η τιμή της Samsung Galaxy Fold Game of Thrones Edition φτάνει στη Ρωσία τα 7.700 δολάρια, ενώ όσους μένουν εκτός της χώρας, η τιμή ανεβαίνει στα 8.180.

Δηλαδή σχεδόν 4 φορές την τιμή του ήδη ακριβού Samsung Galaxy Fold. Καλοφάγωτο…

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*