Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H GoPro ανακοίνωσε το GoPro Karma drone

Μπορεί να άργησε, όμως σύντομα θα διατεθεί το πολυαναμενόμενο drone της GoPro, ονόματι Karma. Σε περίπτωση που δεν το έχει πάρει το μάτι σας, η εν λόγω κατασκευή ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα drones με τα αναδιπλούμενα φτερά του, τα οποία επιτρέπουν στο χρήστη να το τακτοποιήσει και να το μετακινεί ακόμα και με ελάχιστο χώρο στη διάθεσή του. Περιλαμβάνει σταθεροποιητή εικόνας τριών αξόνων, ο οποίος είναι αποσπώμενος και μπορεί να μεταφερθεί και στο αντίστοιχο grip που περιέχεται στη συσκευασία για επιπλέον σταθερότητα στις διάφορες (περιπετειώδης) λήψεις σας. Το Karma έρχεται στην τιμή των €869.99 και είναι συμβατό τόσο με την GoPro Hero4, όσο και με τη σειρά Hero5.



Όσοι δε επιθυμούν, στην τιμή των 999 δολαρίων θα διατίθεται bundle με το Karma και τη GoPro Hero 5 Session και στα 1099 δολάρια με την Hero4 Black. Στο πακέτο θα περιέχεται και ένα ασύρματο χειριστήριο με οθόνη αφής, για να χειρίζεστε το drone χωρίς τη χρήση κάποιου smartphone ή tablet.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*