Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Google ανακοινώνει τα Android Instant Apps

Η Google φέρνει μερικές νέες λειτουργίες στο Android εντός του έτους και μια εξ αυτών είναι τα Android Instant Apps. Η λειτουργία τους είναι απλή. Στην ουσία σας επιτρέπουν μέσω web link να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένα στοιχεία ενός app, χωρίς όμως αυτό να είναι εγκατεστημένο στη συσκευή σας. Αν κάποιος σας στείλει ένα τέτοιο link για ένα συγκεκριμένο site και το επιλέξετε, το OS θα φορτώσει συγκεκριμένο κομμάτι κώδικα από το αντίστοιχο app για να σας δείξει ακριβώς το σημείο που θέλετε. Η Google υποστηρίζει ότι με αυτόν τον τρόπο το υλικό που θέλετε να δείτε έρχεται πιο γρήγορα σε σχέση με το κλασικό web page που θα έπρεπε να φορτώσει, ενώ θα υπάρχει πάντα η δυνατότητα να κατεβάσετε και το κανονικό app μέσω ειδοποίησης. Η όλη διαδικασία φιλοδοξεί να κάνει πιο θολά τα όρια ανάμεσα σε full apps και web apps. Δείτε το παρακάτω video για μια καλύτερη ιδέα.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • harriswho
    • Καλή προσθήκη είναι αλλά σε επίπεδο developers δεν ξέρω πόσοι θα ασχοληθούν για να κάνουν break down τα apps τους σε modules. Π.χ. για apps όπως skroutz, xe.gr κτλ θα ήταν χρήσιμο.

*