Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Huawei ετοιμάζει 5G 8K TV για το 2019

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Nikkei, η Huawei ετοιμάζει μια 8K TV με ενσωματωμένο 5G modem και μάλιστα για κυκλοφορία μέσα στο 2019! Το 5G Modem θα επιτρέπει στην τηλεόραση να κάνει stream περιεχόμενο χωρίς την ανάγκη σύνδεσης σε κάποια επίγεια γραμμή internet, ενώ θα μπορεί ακόμη και να λειτουργήσει ως modem για τις ασύρματες συσκευές εντός του σπιτιού. Το ρεπορτάζ σημειώνει ακόμη πως η σύνδεση 5G θα μπορεί ακόμη να επιτρέπει το streaming videos 360 μοιρών, αν και δύσκολα μπορεί κανείς να φανταστεί πως κάτι τέτοιο θα είναι χρήσιμο. Το 2019 είναι η χρονιά που θα δούμε σίγουρα περισσότερα προϊόντα 8K smart TVs και σίγουρα περισσότερες εξελίξεις στα του 5G, οπότε και αυτή η εξέλιξη έχει το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*