Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Huawei σε συζητήσεις με το Aptoide ως εναλλακτική του Google Play Store

*
Η κατάσταση με την Huawei και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από τις ανακοινώσεις της Google περί διακοπής συνεργασίας είναι δύσκολη και η κινεζική εταιρεία φαίνεται πως έχει προσεγγίσει το Aptoide ως εναλλακτική.

Επιγραμματικά, η διακοπή συνεργασίας με πάρα πολλές αμερικανικής εταιρείες έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, αφού μετά την Google και την απόσυρση από το Android Q Beta και την ARM, τα προβλήματα αναμένεται να γίνουν ακόμη πιο έντονα. Η Huawei ψάχνει αυτή τη στιγμή εναλλακτική και σε πρώτη φάση έχει ζητήσει από τους app developers να καταθέσουν τις εφαρμογές τους στο App Gallery, το ιδιόκτητο App Store που είναι αντίστοιχο του Galaxy Apps Store στα Samsung devices.




Πορτογαλικό site αποκαλύπτει μάλιστα πως η Huawei έχει προσεγγίσει την εταιρεία πίσω από το Aptoide, μια open source εναλλακτική στο Google Play Store που έχει ήδη πάνω από 900 χιλιάδες εφαρμογές και πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες.

Ακόμη, φαίνεται πως η Huawei έχει επικοινωνήσει με ευρωπαϊκούς τηλεπικοινωνιακούς για να διευκολύνουν την κατάσταση σε αυτή της τη φάση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*