Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Logitech ανακοίνωσε τη νέα σειρά 2016 Party Collection

Η Logitech σας παροτρύνει να διασκεδάσετε παρέα με τον υπολογιστή σας με τη νέα σειρά 2016 Party Collection. Εμπνευσμένη από το στυλ σχεδίασης του Μέμφις της δεκαετίας του '80 που έδινε έμφαση στα λαμπερά και γεμάτα αντιθέσεις χρώματα και μοτίβα, η γιορτινή σειρά Party Collection είναι ένα ευφάνταστο συνονθύλευμα αγαπημένων στοιχείων, όπως το καρπούζι, τα φλαμίνγκο, τα παγωτά και άλλα σχέδια γεμάτα ενέργεια.



Η φετινή συλλογή δυναμικών μοτίβων και χρωμάτων προσθέτει μια παιχνιδιάρικη αίσθηση στα σχέδια των ασύρματων ποντικιών Logitech M238. Αυτά τα ασύρματα ποντίκια αντανακλούν τη διασκεδαστική και πρωτοποριακή διάθεση της σημερινής ποπ κουλτούρας. Τα διασκεδαστικά και λειτουργικά ποντίκια της σειράς 2016 Party Collection μπορούν να έχουν διάρκεια ζωής έως και 12 μήνες με μία μπαταρία. Περιηγηθείτε εύκολα και χωρίς δυσκολίες σε ιστοσελίδες ή έγγραφα με τον βολικό τροχό κύλισης, είτε χρησιμοποιείτε Windows, Mac OS, Chrome OS είτε Linux.



Ο δέκτης nano USB σάς επιτρέπει να περιηγηθείτε έως και σε απόσταση 10 μέτρων. Η σειρά 2016 Party Collection αναμένεται να είναι διαθέσιμη τον Ιούνιο 2016 με τιμή λιανικής τα 25.99€.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*