Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft ανακοίνωσε τα Surface Pro 6 και Surface Laptop 2

*
Η Microsoft ανακοίνωσε σε ειδική εκδήλωση πριν από μερικές ώρες τα νέα της μοντέλα στη σειρά Surface, το Surface Pro 6 και το Surface Laptop 2. Το Surface Pro έρχεται ανανεωμένο, με 8ης γενιάς επεξεργαστές και νέο μαύρο χρωματισμό. Το πληκτρολόγιο συνδέεται και εμφανίζεται με τον κλασικό τρόπο, το εσωτερικό τμήμα είναι βελτιωμένα σχεδιασμένο για λόγους ψύξης και σύμφωνα με την Microsoft είναι 67% ταχύτερο από το προηγούμενο μοντέλο. Η μπαταρία του θα διαρκεί 13,5 ώρες, το βάρος του παραμένει στα ίδια επίπεδα, έχει 16GB RAM και διαγώνιο 12,3 ιντσών. Οι τιμές του Surface Pro 6 θα ξεκινούν από τα 899 δολάρια με Intel Core i5 και τα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από τις 16 Οκτωβρίου στις μεγάλες αγορές.

 


Το Surface Laptop 2 από την άλλη έρχεται με 8ης γενιάς επεξεργαστές, περισσότερη RAM και νέο μαύρο matte χρώμα. Το δεύτερης γενιάς μοντέλο είναι 85% ταχύτερο, περιλαμβάνει διπλάσια RAM στο βασικό configuration και θα ξεκινήσει να πωλείται από τις 16 Οκτωβρίου. Το βασικό μοντέλο ξεκινάει από τα 999 δολάρια, έχει 8GB RAM (αντί για 4GB), οθόνη 13,5 ιντσών με ανάλυση 2256x1504 και η μπαταρία του μπορεί να διαρκέσει έως και για 14,5 ώρες αδιάκοπου video playback. Ο αποθηκευτικός χώρος ξεκινάει από τα 128GB (SSD) και φτάνει το 1ΤΒ, ενώ από πλευράς ports έχουμε ένα single USB 3.0 και Mini DisplayPort.



Μία ακόμη σημαντική ανακοίνωση της βραδιάς ήταν το mirroring των εφαρμογών Android στα Windows 10. Το χαρακτηριστικό αυτό έρχεται με το νέο Windows 10 update που είναι διαθέσιμο από σήμερα. Ο χρήστης ενεργοποιεί την εφαρμογή Your Phone και μπορεί να μεταφέρει σελίδες από το τηλέφωνο στον υπολογιστή του και να συνεχίσει τη δουλειά του από εκεί που την είχε αφήσει.



Δείτε και ένα video με πλάνα των δύο νέων συσκευών από κοντά, στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*