Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft ανακοίνωσε το Xbox App για τα Windows 10

Η Microsoft ανακοίνωσε στο πλαίσιο του Windows 10 event το Xbox app, το οποίο θα φέρει όλα τα social χαρακτηριστικά του Xbox στο νέο λειτουργικό σύστημα. Η εφαρμογή θα περιλαμβάνει αρκετά features, τα οποία είναι ήδη γνωστά για τους κατόχους του Xbox One, όπως είναι τα My Games, My Friends list, Activity feed και Messages. Το Xbox app θα εμφανίζει το avatar ή την εικόνα του χρήστη, το gamerscore και το nickname, ενώ θα περιλαμβάνεται και το σχετικό activity feed (σαν το χαρακτηριστικό που υπάρχει στο Xbox One).



Όσον αφορά στο My Games feature, θα επιτρέπει την εκκίνηση των «αγαπημένων games» και θα περιλαμβάνει επίσης τη λειτουργία Game DVR, η οποία θα ενεργοποιεί την καταγραφή του gameplay με τα Windows+G. Το DVR θα καταγράφει επίσης τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα του game, ενώ οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν το περιεχόμενο στο Xbox Live ή σε οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό δίκτυο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα achievements θα είναι επίσης μέρος του app. Τέλος, η Microsoft παρουσίασε και ένα Augmented Reality (ή Virtual Reality) headset, το οποίο -όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και στη παρακάτω εικόνα- αλληλεπιδρά με ένα Xbox One και ένα tablet. Σίγουρα πρόκειται για ένα ενδιαφέρον project και αναμένουμε να μάθουμε ακόμα περισσότερα σύντομα.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*