Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Microsoft ετοιμάζει τη δική της wearable συσκευή

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από ιστοσελίδες του εξωτερικού, φαίνεται πως η Microsoft θα ανακοινώσει σύντομα την δική της wearable συσκευή. Συγκεκριμένα, η αμερικανική εταιρεία ετοιμάζει ένα νέο fitness band, το οποίο θα ενσωματώνει μία σειρά από fitness apps, ενώ δεν θα λείπουν και οι smartwatch λειτουργίες. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν επίσης ότι το fitness band της Microsoft θα υποστηρίζει (εκτός από Windows Phone) τόσο iOS όσο και Android συσκευές, καθώς η εταιρεία θα διαθέσει ξεχωριστές εφαρμογές για κάθε λειτουργικό.

Τέλος, όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά της wearable συσκευής, θα διαθέτει οθόνη 1.5 ίντσας και αφαιρούμενο λουράκι, ενώ η μπαταρία θα έχει διάρκεια ζωής δύο μέρες. Έτσι λοιπόν -αν επιβεβαιωθούν οι παραπάνω φήμες- θα πρέπει να περιμένουμε σύντομα και επίσημη ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • RODIFIRE
    • Θέλουμε πολύ δρόμο ακόμα τα smartwatch για να φτάσουν στο επίπεδο που θα μου άρεσε να είχα ένα, μέχρι στιγμής δεν έχουν πολλές βασικές εφαρμογές που θα ήθελα να χρησιμοποιήσω, ούτε τεχνικά χαρακτηριστικά πολύ καλά.

*