Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H SEGA ανακοίνωσε το Game Gear Micro (video)

*
Η SEGA ανακοίνωσε το Game Gear Micro, μια μινι έκδοση της θρυλικής φορητής της κονσόλας που κυκλοφόρησε το 1990. Με αυτόν τον τρόπο, η ιαπωνική εταιρεία θέλει να γιορτάσει τα 60α της γενέθλια και η μίνι εκδοχή του φορητού θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα: μαύρο, μπλε, κόκκινο και κίτρινο. Προς το παρόν έχει επιβεβαιωθεί η κυκλοφορία του Game Gear Micro για την αγορά της Ιαπωνίας στις 6 Οκτωβρίου και σε τιμή που θα φτάνει τα 4,980 yen. Η τροφοδοσία του θα γίνεται από δύο μπαταρίες ΑΑΑ ή μέσω καλωδίου USB και η 1,15 ίντσας οθόνη του θα υποστηρίζει ανάλυση 240x180 pixels.



Σε κάθε έκδοση θα υπάρχουν προ-εγκατεστημένα 4 games και συγκεκριμένα τα παρακάτω.
Μαύρο: Out Run, Puyo Puyo Tsu, Royal Stones και Sonic the Hedgehog
Μπλε: Baku Baku Animal: Sekai Shiikugakari Senshuken, Gunstar Heroes, Sonic & Tails και Sylvan Tale
Κίτρινο: Nazo Puyo: Arle no Roux, Shining Force, Shining Force II και Shining Force: Final Conflict
Κόκκινο: Columns, The G.G. Shinobi, Megami Tensei Gaiden: Last Bible και Megami Tensei Gaiden: Last Bible Special



Οι διαστάσεις του συστήματος είναι 80x43x20, ενώ θα υπάρξει και ένα σετ και των τεσσάρων εκδόσεων που θα κοστίζει 29,980 yen και θα έχει ως δώρο το Big Window Micro, μια μίνι έκδοση του κλασικού περιφερειακού Big Window που κυκλοφόρησε για την αρχική κονσόλα και λειτουργούσε ως μεγεθυντικός φακός.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Game gear μινιατουρα με 4 μολις παιχνιδια σε μιας ιντσας οθονη...ή τρολαρουν ή ειχαν σκοπο να φτιαξουν το πιο αχρηστο μαραφετι στην ιστορια της ανθρωποτητας.

    • Alias
    • ...Really? Αυτο το πραμα ειναι η υπενθυμιση γιατι δεν βγαζουν πλεον κανονικες κονσολες στη sega

    • Roronoa
    • Ασχετα αν οι περισσοτεροι απο εμας θα θελαμε ενα πραγματικα λειτουργικο mini game gear, νομιζω ειναι σαφες πως πηγαν για το cute και συλλεκτικο της φασης. Κατι μου λεει πως σκεφτηκαν πως ετσι και αλλιως δεν θα πουλησει (ας ειμαστε ρεαλιστες) οποτε ας φτιαξουμε κατι ακριβο για τους λιγους που θα το θελανε. Μονο 4 παιχνιδια ανα κονσολα νομιζω πως φανερωνει αυητν την τακτικη, θελουν να πουλησουν το πανακριβο πακετο.

      • Roronoa
      • Εχουμε δει μπουρδες και μπουρδες σε συλλεκτικες εκδοσεις, το mini game gear ισως ειναι απο τα καλυτερα που εχουμε δει με ελαφρως πιο τσιμπιμενη τιμη.

*