Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Samsung φέρνει το επερχόμενο Unpacked event στο metaverse

*
Η Samsung ανακοίνωσε ότι η μετάδοση του επερχόμενου Unpacked event, θα είναι προσβάσιμη και μέσω εικονικής πραγματικότητας. Οι fans που ενδιαφέρονται για το metaverse μπορούν να παρακολουθήσουν της παρουσίαση στο 837X, το εμβληματικό κατάστημα της Samsung στη Νέα Υόρκη που έχει επαναδημιουγηθεί στην πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας, Decentraland. Το ενδιαφέρον αναφορικά με την παραπάνω κίνηση είναι το πόσα λίγα έχει αναφέρει τα τελευταία χρόνια η Samsung για τον τομέα της εικονικής πραγματικότητας.

Πάντως, η εταιρεία ήταν από τις πρώτες που έκανε βήματα προς τον τομέα της επαυξημένης και της εικονικής πραγματικότητας, με το λανσάρισμα του Gear VR, ενός smartphone που βασίζεται σε συσκευή εικονικής πραγματικότητας. Παρόλο που πρόκειται για μια αρκετά οικονομική πρόταση, σε σχέση με ό,τι άλλο headset υπάρχει στην αγορά, πριν μερικές εβδομάδες η Samsung ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να το αποσύρει, δίχως να έχει πλάνα για τον αντικαταστάτη του.


Bangkok, Thailand - November 1, 2012: Exterior view of a Samsung shop in the Siam Square area of Bangkok at night. people can be seen inside the store and making their way up an escalator outside. Image captured from the public walkway. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*