Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Vodafone προσφέρει Mobile Internet και στο εξωτερικό με 4G ταχύτητες

H Vodafone προσφέρει πλέον ταχύτητες 4G Mobile Internet σε 28 χώρες. Έτσι λοιπόν, οι συνδρομητές της εταιρείας θα μπορούν να απολαμβάνουν ταχύτητες 4G στις εξής χώρες: Αγγλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Η.Π.Α., Ιαπωνία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κατάρ, Κροατία, Νέα Ζηλανδία, Νότια Κορέα, Νότια Αφρική, Νορβηγία, Ολλανδία, Περού, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σιγκαπούρη, Σρι Λάνκα, Ταιβάν, Τσεχία.



Επιπλέον, όπως αναφέρεται και στο σχετικό δελτίο Τύπου, στόχος της εταιρείας είναι να επεκτείνει την πρόσβαση των συνδρομητών στο 4G δίκτυο και σε άλλες χώρες, ενισχύοντας την εμπειρία των πελατών της σε αξιόπιστο και γρήγορο δίκτυο όταν ταξιδεύουν. Τέλος, με την υπηρεσία Vodafone Πας Παντού, όλοι μπορούν να μιλάνε και να σερφάρουν ξέγνοιαστα στο εξωτερικό, αφού χρησιμοποιούν το χρόνο ομιλίας, τα SMS και τα ΜΒ του προγράμματός τους, όπου και αν βρίσκονται στην Ευρώπη, μόνο με €4.99/ημέρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*