Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Vodafone φέρνει στην Ελλάδα την τεχνολογία Home Speed+

H Vodafone ενώνει τις ταχύτητες του δικτύου κινητής 4G και του σταθερού ευρυζωνικού της δικτύου και φέρνει την πρωτοποριακή τεχνολογία Vodafone Home Speed+ που αυξάνει την ταχύτητα του internet στο σπίτι, και μπορεί να ξεπεράσει τα 100 Mbps. Διαβάστε στη συνέχεια το σχετικό δελτίο Τύπου: «To Vodafone Home Speed+ αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας Fixed Mobile Bonding, που πρώτη η Vodafone έφερε στην Ελλάδα, ώστε στο προσεχές διάστημα οι συνδρομητές της να μπορούν να απολαμβάνουν Ιnternet στο σπίτι σε ταχύτητες που γρηγορότερες δεν υπάρχουν. Η Vodafone Ελλάδας, συνεχίζει τις επενδύσεις και εξελίσσει διαρκώς τις υπηρεσίες της κινητής και της σταθερής που προσφέρει, ενώ είναι το πρώτο μέλος στον όμιλο Vodafone που αναπτύσσει την πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία».



«Το Vodafone Home Speed+ αποτελεί μία ακόμα καινοτομία της Vodafone, σε συνέχεια της ενσωμάτωσης του σταθερού δικτύου της hellas online, εξελίσσοντας τις υπηρεσίες σταθερού Internet, με δυνατότητες που είναι πρωτοποριακές τόσο για τα Ελληνικά όσο και για τα διεθνή δεδομένα. Την εμπειρία του Vodafone Home Speed+ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίσουν από κοντά στα καταστήματα Vodafone στο Χαλάνδρι (Εθν. Αντιστάσεως 89-91), τη Γλυφάδα (Λεωφ. Δημάρχου Αγγ. Μεταξα 10) και την Κηφισιά (Κασσαβέτη 6)».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • diver_gr
    • Τα @@μας κουνιούνται, διατίθεται μόνο για επίδειξη, άντε και πήγες και είδες στο test speed 100mbs? ε και? σιγά τα λάχανα από τη στιγμή που δεν πρόκειται να διατεθεί σε προσιτές τιμές για όλους μας τη να το κάνουμε?

      Εδώ με ταχύτητες έως 24! ¨Ελα Αλέκοοοοοοοοο εώς 24! Χαχαχαχαχα,που το μεγαλύτερο ποσοστό κουμπώνει κάτω από 10 εκτός αν μένεις τοίχο τοίχο με κανά Dslam. και πολλές τραγικές περιπτώσεις που πληρώνει κόσμος για έως 24 και κουμπώνει με 2-4mb.

      Είναι πραγματικά ότι ποιο περιττό έχω δει σε νέο, το κάναν και διαφήμιση και όταν βγει θα απευθύνεται στο 2% του κόσμου με καμιά τιμή γύρω στα 100 ευρώ ( με το κιλό θα το δίνουν) και σε πολύ περιορισμένο γεωγραφικό διαμέρισμα εντός Αττικής και όχι σε όλες τις περιοχές.

    • Chased
    • Καλά, κοροϊδευόμαστε τώρα? Εκτός ότι μιλάμε για το μεγαλύτερο ίσως καρτέλ της χώρας (κινητή τηλεφωνία-όλες οι εταιρείες), ΠΡΩΤΗ Η COSMOTE έφερε στην Ελλάδα αυτήν την τεχνολογία! Να σταματήσουν οι απατεώνες να κοροϊδεύουν τον κόσμο, τους έχει καταγγείλει κόσμος και κοσμάκης. Άραγε θυμάστε τότε που "πρώτη η Vodafone έφερε στην Ελλάδα το 4G" και μετά από λίγες μέρες αναγκάστηκε να αλλάξει κείμενο στις διαφημίσεις της, γιατί ΠΑΛΙ η Cosmote την είχε προλάβει? Γιατί εγώ θυμάμαι και αυτήν την περίπτωση αλλά και την περίπτωση που διαφήμιζε πως έχει "τη μεγαλύτερη εθνική κάλυψη δικτύου", μετά αναγκάστηκε να το κάνει "μεγαλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη" και μετά το απέσυρε εντελώς το θέμα (όταν έγιναν μετρήσεις ανεξαρτήτων φορέων, μάλλον)!

      Κάποιοι νομίζουν ότι ξεχνάμε! Όσο για τις διαφημίσεις περί του ποιο δίκτυο βγάζει ευκολότερα κλήση (ξέρετε, εκεί με το "κι εσύ λάδι απλώνεις κι εγώ λάδι απλώνω!"), γέλασε κι ο κάθε πικραμένος.

      Λυπάμαι γιατί έπεσα κι εγώ στην παγίδα και πήρα Vodafone! Δεν λέω, έχει καλύτερες προσφορές από την Cosmote, αλλά από προσωπική πείρα πάει ως εξής:

      Vodafone κλήσεις : 20
      Σφάλμα σύνδεσης πριν την πραγματοποίηση κλήσης : 5
      Σφάλμα έλλειψης κάλυψης δικτύου (ψεύτικη ένδειξη σήματος στο κινητό) : 2
      Σφάλμα σύνδεσης κατά τη διάρκεια της κλήσης: 5
      Σφάλμα "μη επιτρεπόμενη κλήση" : 2
      Επιτυχημένες κλήσεις : 6-8
      Σφάλμα συσκευής (freeze) μετά από κλήση : 99% μετά από κάθε αποτυχημένη προσπάθεια, ευτυχώς κρατάει λίγο!

      Cosmote κλήσεις: 20
      Σφάλμα σύνδεσης πριν την πραγματοποίηση κλήσης : 1
      Σφάλμα έλλειψης κάλυψης δικτύου (ψεύτικη ένδειξη σήματος στο κινητό) : 0
      Σφάλμα σύνδεσης κατά τη διάρκεια κλήσης : 0-1
      Σφάλμα "μη επιτρεπόμενη κλήση" : 0
      Επιτυχημένες κλήσεις 18-20
      Σφάλμα συσκευής (freeze) μετά από κλήση : 0

      *Δοκιμασμένο σε πάνω από 10 τηλέφωνα και με μαρτυρίες και άλλων χρηστών (που δεν συμπεριελήφθησαν στους αριθμούς).


      Οπότε, ας "ηρεμήσει" λίγο αυτή η εταιρεία, υπάρχει λόγος που δεν ξεπερνάει ποτέ την Cosmote σε αριθμό χρηστών και μέγεθος στις κοινές περιοχές δραστηριότητας.

    • jack124
    • Αυτή η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στις περιοχές όπου υπάρχει 4G κάλυψη δηλαδή σε πολύ μικρό ποσοστό χρηστών ... Μπορεί να είμαι από τους τυχερούς επειδή πιάνει στο σπίτι μου 4G αλλά και πάλι η τιμή θα είναι μεγάλη από ότι υποπτεύομαι επειδή μου απάντησαν ότι θα είναι γνωστή μόλις κυκλοφορήσει ...
      Εγώ το σκέφτομαι λίγο μόνο και μόνο επειδή πιάνω απογοητευτικές ταχύτητες στην περιοχή μου ( 4mbps ) παρόλο που πληρώνω 24αρι και επειδή δεν υπάρχει (ακόμα τουλάχιστον) VDSL σύνδεση οπότε από την τιμή εξαρτάται αν προχωρήσω στην ενεργοποίηση της υπηρεσίας !!!

*