Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Vodafone φέρνει στην Ελλάδα το 4G+

Η Vodafone, πρώτη στην Ελλάδα, φέρνει και διαθέτει εμπορικά το 4G+ αγγίζοντας πρωτοφανείς ταχύτητες για τα ελληνικά δεδομένα. Το δίκτυο 4G+ (το οποίο βασίζεται στην τεχνολογία LTE Advanced) προσφέρει μέγιστες θεωρητικές ταχύτητες mobile internet έως και 300Mbps σε download και 50Mbps σε upload και αποτελεί εξέλιξη του δικτύου 4G. Οι ταχύτητες 4G+ επιτυγχάνονται χάρη στην αξιοποίηση του νέου φάσματος που η Vodafone απέκτησε στα 2600MHz σε συνδυασμό με το υφιστάμενο φάσμα στα 1800MHz. Με το 4G+, οι συνδρομητές της Vodafone απολαμβάνουν έως 2 φορές πιο γρήγορες ταχύτητες σε σχέση με το 4G και 7 φορές πιο γρήγορες σε σχέση το 3G+. Πλέον, οι συνδρομητές της Vodafone μπορούν να κατεβάζουν μία ταινία των 5GB σε λιγότερο από 4 λεπτά και περισσότερα από 150 τραγούδια των 8MB σε λιγότερο από 1 λεπτό, ενώ μπορούν να βλέπουν 4Κ video (Ultra HD video) και HD video στο YouTube (video streaming) χωρίς καθυστερήσεις και κολλήματα.



Για να ζήσει κάποιος την εμπειρία του 4G+, δεν έχει παρά να επισκεφθεί τα καταστήματα Vodafone στο The Mall Athens και το Athens Metro Mall. Το δίκτυο 4G+ της Vodafone αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και σύντομα θα καλύπτει ακόμα περισσότερα σημεία. Παράλληλα, η Vodafone δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να αποκτήσουν το Samsung Galaxy Alpha στα 429€ από 599€ και να ζήσουν την εμπειρία του 4G+.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Raphael
    • Καλά ξέρω θέλετε να κάνετε διαφήμιση το καταλαβαίνω αλλά η πραγματικότητα είναι πως έχει έρθει δεύτερη και όλοι ξέρουμε ποια εταιρία είναι πρώτη. :-P

*