Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Xiaomi δημιουργεί το Mi Mix, το smartphone των ονείρων σας

Ίσως η σημερινή παρουσίαση της Xiaomi να ήταν αφιερωμένη κατά ένα μεγάλο μέρος στο Mi Note 2, όμως την παράσταση έκλεψε το Mi MIX. Η εταιρεία είναι πεπεισμένη ότι ένα smartphone όπως το Mi Mix, δεν θα περίμενε κανείς καταναλωτής να κυκλοφορήσει ποτέ και πως είναι το μέλλον στα κινητά τηλέφωνα. Ίσως με την οθόνη των 6,4 ιντσών που αφήνει απειροελάχιστα περιθώρια στο μπροστινό μέρος του κινητού, η εταιρεία να θέλει να φέρνει μια ανανέωση στο χώρο των smartphones. Μια τέτοιου είδους όμως ενέργεια δημιουργεί αρκετά ερωτήματα σχετικά με την καθημερινή χρήση του τηλεφώνου, όπως το που θα βρίσκεται το ακουστικό, το μικρόφωνο ή το κουμπί αφετηρίας και αν επηρεάζουν την ποιότητα της οθόνης. Η Xiaomi όμως έχει τη λύση και σε συνεργασία με τον Γάλλο σχεδιαστή Philippe Starck, όχι μόνο ανακάλυψαν πως το τηλέφωνο να είναι λειτουργικό, αλλά και κομψό.



Επιπλέον, το Mi MIX θα διαθέτει Snapdragon 821 με μνήμη 4GB, αποθηκευτικό χώρο στα 64GB, οπίσθια κάμερα στα 16MP, εμπρόσθια κάμερα στα 5ΜP και μπαταρία στα 4400mAh. Το Mi MIX θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου στην Κίνα, περίπου στα 515 δολάρια, ενώ θα υπάρχει και μια μεγαλύτερη έκδοση του κινητού, περίπου στα 590 δολάρια με μνήμη στα 6GB και αποθηκευτικό χώρο στα 256GB. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer με τον Philippe Starck, να μιλά για το πως το νέο κινητό της Xiami θα μπορέσει ν’ ανταπεξέλθει στις ‘’δυσκολίες’’ της καθημερινότητας.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*