Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H ZTE ανακοίνωσε τα Nubia Z9 Max και Nubia Z9 Mini

Η ZTE παρουσίασε δύο ολοκαίνουργιες συσκευές, σε διαφορετικά μεγέθη αλλά και με διαφορετικά specs. Το ZTE Nubia Z9 Max αποκαλύπτει και μέσω της ονομασίας του την μεγάλη οθόνη (5,5 ίντσες με ανάλυση 1080p), η οποία υποστηρίζεται από έναν πανίσχυρο επεξεργαστή Snapdragon 810 και με μνήμη RAM 3GB DDR4. Επιπλέονη, έρχεται με αποθηκευτικό χώρο στα 16GB, ενώ υπάρχει φυσικά και η δυνατότητα επέκτασης μνήμης μέσω κάρτας microSD. Επίσης είναι εξοπλισμένο  με κάμερες 8MP (μπροστά) και 16MP (πίσω), ενώ τόσο η μπαταρία (2.900 mAh) όσο και ο 7.1 channel surround & premium AK4375 sound processor εγγυώνται μία εντυπωσιακή διάρκεια και έναν δυναμικό ήχο αντίστοιχα. Το ZTE Nubia Z9 Max είναι κατασκευασμένο από πλαίσιο τιτανίου, κάτι που συναντάει κανείς και στο μικρότερο «αδερφάκι» του ZTE Nubia Z9 Mini. Το εν λόγω smartphone διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p, με τους Snapdragon 615 και 2GB RΑΜ να υπόσχονται μία απροβλημάτιστη εμπειρία για τον χρήστη. Διαθέτει εσωτερική μνήμη 16GB, ενώ οι κάμερες ακολουθούν το ίδιο μοτίβο με το Z9 Max (8 και 16 Megapixels).



Όσον αφορά στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του Nubia Z9 Mini, η μπαταρία 2.900mAh κάνει και εδώ την εμφάνισή της. Επίσης τα πίσω καλύμματα της συσκευής είναι εναλλασσόμενα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δύο smartphones μπορούν να δεχτούν δύο κάρτες SIM.  Τέλος, οι νέες προτάσεις της ΖΤΕ "τρέχουν" Android 5.0 Lollipop και οι τιμές τους υπολογίζονται στα 365 ευρώ (ZTE Nubia Z9 Max) και 220 ευρώ (Το ZTE Nubia Z9 Mini).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*