Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H απόλυτη θήκη iPhone για τους fans του Pokemon Go

Το Pokemon GO έχει γίνει αυτή τη στιγμή το νούμερο 1 θέμα ενασχόλησης των κατόχων iPhone και όλοι έχουν μπει στη μάχη κυνηγιού των Pokemon. Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια στο gameplay του τίτλου είναι ο τρόπος που πετάτε τις PokeBalls και για να βοηθήσει τους αρχάριους χρήστες, ο σχεδιαστής Jon Cleaver έφτιαξε μια 3D printed θήκη, η οποία δημιουργεί μια ευθεία γραμμή, έτσι ώστε να μπορείτε να σύρετε απλά στο εσωτερικό της το δάχτυλό σας και να κάνετε την τέλεια βολή. Η θήκη τοποθετείται στο κάτω μέρος του iPhone και μέσω του site του, ο σχεδιαστής προσφέρει τα σχέδια για όσους έχουν στην κατοχή τους έναν 3D printer. Όσοι δεν έχουν, μπορούν να αγοράσουν τη θήκη έναντι 8 δολαρίων Αυστραλίας μέσω του website My Mini Factory.



Η θήκη έχει σχεδιαστεί προς το παρόν μόνο για κατόχους iPhone 6 και iPhone 6S, ωστόσο ο Cleaver σημειώνει πως σχεδιάζει να φτιάξει και για περισσότερες συσκευές αν υπάρχει το σχετικό ενδιαφέρον.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*