Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Huawei Ascend G750: Το πρώτο 8πυρηνο smartphone στην Ελλάδα

H Huawei σε αποκλειστική συνεργασία με τη WIND φέρνει στην ελληνική αγορά το πρώτο οκταπύρηνο smartphone, Huawei Ascend G750. Η νέα συσκευή θα διατίθεται αποκλειστικά από τα καταστήματα WIND έναντι €299 ή σε χαμηλότερη τιμή στη περίπτωση που συνδυασθεί με κάποιο πρόγραμμα συμβολαίου της εταιρείας. Σε ό, τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Ascend G750, η συσκευή ενσωματώνει οθόνη 5,5 ιντσών τεχνολογίας LCD IPS, ανάλυσης 720p, οκταπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek (MT6592) στο 1,7 GHz, 2GB μνήμη RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου (επέκταση έως 32GB μέσω κάρτας microSD), μία κάμερα μπροστά 5MP και μία κάμερα πίσω 13MP με LED flash και ανάλυση 1080p, ενώ διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 3000mAh.



Αξίζει να σημειωθεί, ότι η νέα πρόταση της Huawei μπορεί να λειτουργήσει (ταυτόχρονα) με δύο κάρτες SIM στο εσωτερικό της, με την δεύτερη ωστόσο να χρησιμοποιείται μόνο για σύνδεση δεδομένων (mobile internet) και όχι φωνής. Όσον αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το Huawei Ascend G750 είναι εξοπλισμένο με Wi-Fi 802.11b/g/n, Bluetooth, microUSB 2.0, σύστημα ήχου συμβατό με DTS, υποστηρίζει 3G δίκτυα, ενώ τέλος, «τρέχει» το λειτουργικό Android 4.2 (Jelly Bean) προσαρμοσμένο στο περιβάλλον χρήσης της Huawei, Emotion UI.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Εντάξει προφανώς και μιλάμε για θηρίο σε άριστη τιμή απλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστη εταιρία και αν είναι συνεπής στην υποστήριξή της.

    • mariodm22
    • Δεω ξερω για τα Huawei αλλα πριν 2 εβδομαδες αγορασα το THL t100s με τα ιδια χαρακτηριστικα , 2 μπαταριες λιγο καλυτρερο σε καποια θεματα 190 ευρω .

    • mariodm22
    • Ειναι πολυ καλα κινητα κινητα τα Huawei οπως και τα THL και ο κοσμος τα επιλεγει . βεβαια εγω επεσα σε προσφορα και το πηρα 190 γιατι κανονικα εχει 240 και με οθονη 5 ιντσες οχι οπως το huawei που εχει 5.5 ιντσες . Οι οθονες τους εχουν πολυ καλη ανταποκριση και δεν κολανε καθολου . Στα παιχνιδια επισης τα πανε πολυ καλα . Προσωπικα εχω συνδεσει το THL στην μεγαλη οθονη με HDMI , συνδεσα ενα controller στο κινητο και παιζω dead trigger 2 στα full γραφικα με κανενα lag .

*