Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Huawei Mate 30: Πιθανή κυκλοφορία χωρίς Google Apps και Play Store

*
Άνω κάτω έχει γίνει η Huawei μετά τους περιορισμούς που της επέβαλε η αμερικανική κυβέρνηση και το νεότερό της smartphone φαίνεται πως δεν αποτελέσει εξαίρεση σε αυτούς τους περιορισμούς. Σύμφωνα με το Reuters, η συσκευή που θα παρουσιαστεί στις 18 Σεπτεμβρίου δεν θα πωλείται με εγκατεστημένα Google Apps μιας και αυτό θα χρειαζόταν πλέον ειδική άδεια για να συμβεί.

Η ίδια η Huawei δείχνει να έχει αποδεχθεί σε κάποια βαθμό τη μοίρα της, μιας και οι περιορισμοί μαλάκωσαν κάπως την περασμένη εβδομάδα, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τα νέα προϊόντα της κινεζικής εταιρίας. Και το Mate 30 είναι ένα από αυτά, οδηγώντας τη Huawei στην ανάπτυξη του δικού της λειτουργικού συστήματος, ονόματι Harmony.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*