Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Lenovo Phab Plus με οθόνη 6,8 ιντσών για την Κίνα

Ξέρετε γενικά τι συμβαίνει με την κατηγορία των phablets και το πόσο μεγάλες οθόνες φέρουν. Η Lenovo μάλλον δεν συμφωνεί με τα δεδομένα της κατηγορίας και θέλει να πάει τα πράγματα πιο πέρα παρουσιάζοντας το Lenovo Phab Plus με οθόνη 6,8 ιντσών! Δεν είμαστε σίγουροι για το πόσο εύκολα μπορεί η συγκεκριμένη συσκευή να χαρακτηριστεί τηλέφωνο αν και διαθέτει όλες τις τεχνικές προδιαγραφές για κάτι τέτοιο: Snapdragon 615 1,5GHz 64bit, 2GB RAM, μπαταρία 3,500mAh, 32GB αποθηκευτικού χώρου και 2 κάμερες. 13MP η κύρια και 5 η δευτερεύουσα. Μπορείτε ακόμα να περιμένετε 4G, 2 SIM, βάρος 220 γραμμάρια και τέσσερα διαφορετικά χρώματα: ασημί, μπλε, ροζ και γκρι.

Για την ώρα το τεράστιο Lenovo Phab Plus αναμένεται στην αγορά της Κίνας ενώ δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το πότε ή σε τι τιμή. Η τελευταία μάλλον θα είναι αντίστοιχου μεγέθους με την οθόνη της συσκευής.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*