Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Logi CREATE: Τα πρώτα αξεσουάρ για το iPad Pro

H Logitech ανακοίνωσε τα πρώτα αξεσουάρ της που σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με την Apple για το νέο iPad Prο. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν μία θήκη-πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό Logi CREATE με Smart Connector και η προστατευτική θήκη Logi CREATE με βάση στήριξης για κάθε γωνία θέασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η θήκη-πληκτρολόγιο είναι το πρώτο πληκτρολόγιο τρίτου κατασκευαστή στην αγορά με πρόσβαση στο νέο Smart Connector της Apple που καταργεί την ανάγκη για ενεργοποίηση, σύνδεση ή φόρτιση του πληκτρολογίου. Και τα δύο προϊόντα Logi CREATE παρέχουν προστασία από χτυπήματα, πιτσιλίσματα και γρατσουνιές. Πιο αναλυτικά, η θήκη-πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό έχει σχεδιαστεί, ώστε να λειτουργεί αποκλειστικά με το νέο Smart Connector της Apple για απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ του iPad Pro και του πληκτρολογίου.

Έχοντας πρόσβαση στο Smart Connector, το πληκτρολόγιο ενεργοποιείται αυτόματα και συνδέεται με το iPad Pro, όταν τοποθετείται στη θέση πληκτρολόγησης – δεν χρειάζεται σύζευξη Bluetooth. Επίσης, η τροφοδοσία του πληκτρολογίου γίνεται από το iPad Pro. Επιπρόσθετα, περιλαμβάνει πλήκτρα 19 mm πλήρους μεγέθους, οπίσθιο φωτισμό με δυνατότητα προσαρμογής, διαισθητική διάταξη και δύο γωνίες θέασης. Η συγκεκριμένη θήκη διατίθεται με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €149.99. Στην Ευρώπη, θα είναι διαθέσιμη με διαμόρφωση διάταξης για το Η.Β., τη Γερμανία, την Ελβετία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία και τις σκανδιναβικές χώρες.

Όσον αφορά στην προστατευτική θήκη Logi CREATE, η εύκαμπτη βάση στήριξης της θήκης έχει μια κρυφή άρθρωση που κρατάει σταθερό το iPad Pro σε γωνία θέασης με εύρος 60 μοιρών, ενώ προστατεύει το μπροστά και το πίσω μέρος του iPad Pro, χωρίς περιττό όγκο ή βάρος. Η προστατευτική θήκη διατίθεται με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €79.99. Τέλος, και τα δύο προϊόντα προσφέρονται σε ποικιλία χρωμάτων, όπως μαύρο, κόκκινο ή μπλε και αναμένεται να είναι διαθέσιμα online και στα καταστήματα Apple στις Η.Π.Α. και σε επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης και της Ασίας τον Νοέμβριο 2015 ταυτόχρονα με το iPad Pro.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*