Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

MLS Diamond: Νέα κατηγορία προϊόντων από την MLS

Η ΜLS ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας κατηγορίας προϊόντων με την επωνυμία “Diamond” (Διαμάντι). Το πρώτο προϊόν που εγκαινιάζει τη νέα κατηγορία και θα κυκλοφορήσει στην αγορά τις επόμενες μέρες είναι, σύμφωνα με την εταιρεία, το λεπτότερο 5ίντσο κινητό τηλέφωνο στον κόσμο με πάχος μόλις 5.85 χιλιοστά. Ο λόγος για το MLS Diamond, με βάρος μόλις 114 γραμμάρια, μεταλλικό πλαίσιο και εντυπωσιακό design. Πιο συγκεκριμένα, το MLS Diamond διαθέτει οθόνη 5 ιντσών HD Super Amoled με προστασία Corning Gorilla Glass 3, 16MP κάμερα με dual flash, μπροστινή κάμερα 8MP για selfies (ακόμα και τη νύχτα) και full HD βιντεοκλήσεις.



Επιπλέον, η συσκευή ενσωματώνει 2GB RAM, 16GB εσωτερική μνήμη, ενώ έρχεται με λειτουργικό σύστημα Android 5.0 Lollipop, υποστήριξη HD Voice για κλήσεις με καθαρό ήχο και τη νέα MAIC (MLS Artificial Intelligence Center) που δημιουργήθηκε έτσι ώστε να απομονώνει εξωτερικούς θορύβους Τέλος, το MLS Diamond θα διατίθεται σε τρεις χρωματικές επιλογές: black silver, white silver και white gold.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • alex4444
    • Παει σε πιο premium κατηγοριες, εχει ανδιαφερον να δουμε τι γκελ θα κανει στο κοινο της Ελλαδας. Πολλα εξαρτώνται βεβαια από την τιμη διάθεσης.

    • gamelover
    • Μακάρι να τα πάει καλά.Είναι μια ελληνική εταιρεία που πραγματικά δείχνει να κάνει αργά αλλά σωστά βήματα.
      Εγώ με ένα ταμπλετ που έχω mls είμαι πολύ ευχαριστημένος

*