Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

MWC 2016: Ανακοινώθηκε το Acer Liquid Jade 2

Η Acer παρουσίασε στην έκθεση MWC 2016 το Acer Liquid Jade 2, μια συσκευή που διαφημίζει πως προσφέρει αποθηκευτικό χώρο 1TB. Πως όμως γίνεται αυτό; Σύμφωνα με την εταιρεία, το κινητό τηλέφωνο έρχεται με ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 32GB, όμως ο συγκεκριμένος χώρος εμφανίζεται ενιαίος στο χρήστη μαζί με αυτόν που προσφέρει η Acer στους servers της, φθάνοντας τη συνολική ικανότητα αποθήκευσης στο 1TB. Μένει να δούμε πως ακριβώς λειτουργεί ο συγκεκριμένος χώρος, ειδικά στην περίπτωση της Ελλάδας όπου είναι πολύ πιθανό το τηλέφωνό σας να μην είναι όλες τις ώρες συνδεδεμένο στο διαδίκτυο.



Για τα υπόλοιπα specs, παρατηρούμε ότι η συσκευή δεν διαφέρει ιδιαίτερα με το Windows 10 Liquid Jade Primo που παρουσιάστηκε στην CES 2016, αφού και αυτό ενσωματώνει τον εξαπύρηνο Snapdragon 808, 3GB RAM, οθόνη AMOLED 5.5 ιντσών ανάλυσης Full HD, κύρια κάμερα με αισθητήρα 21MP, αλλά και τη τεχνολογία DTS Headphone:X.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*