Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microsoft: Αποζημίωση 10,000 δολαρίων σε χρήστη

Η Microsoft έχει εξ αρχής κινηθεί πολύ επιθετικά με τα Windows 10, κάνοντας ό,τι μπορεί για να βρεθούν σε όλα περισσότερα συστήματα γίνεται. Πολλοί χρήστες έχουν παραπονεθεί πως τα Windows 10 εγκαταστάθηκαν μόνα τους στον υπολογιστή τους, χωρίς προειδοποίηση. Η εταιρία έχει προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, λέγοντας πως μια αναζήτηση στα settings του μηχανήματός σας θα μπορέσει να προλάβει αυτή την κατάσταση σε περίπτωση που δεν τα θέλετε, αν και μια κάτοικος της California μάλλον πήρε το θέμα λίγο πιο ζεστά. Έκανε μήνυση στη Microsoft λέγοντας πως μετά από αυτόματο upgrade σε Windows 10 σε υπολογιστή που χρησιμοποιεί στην επιχείρησή της, η συσκευή δεν λειτουργούσε σωστά, με αποτέλεσμα να προκύψουν προβλήματα με το πελατολόγιό της και, προφανώς, με τα έσοδά της. Η Microsoft αποφάσισε να πληρώσει το απαραίτητο ποσό (10,000 δολάρια) για να λήξει εκεί το θέμα. Μένει να δούμε όμως τι θα συμβεί αν και άλλοι χρήστες αποφασίσουν να κάνουν το πρόβλημά τους πιο αισθητό. Η όλη διαδικασία με τη δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 πάντως αναμένεται να σταματήσει εντός Ιουλίου μιας και τότε συμπληρώνεται ένας χρόνος κυκλοφορίας για το νέο λειτουργικό.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Jimjordan
    • Ναι κι εμένα, μια μέρα στο άκυρο έγινε αναβάθμιση σε win10 απο win8 που είχα. Όχι οτι με ένοιαξε και πολύ αλλά είναι βλακεία όταν το κάνουν αυτόματα και δεν έχεις έλεγχο.

*