Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microsoft: Οικονομικά αποτελέσματα χωρίς πολλά χαμόγελα

Η Microsoft δημοσίευσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του οικονομικού έτος 2017. Συνολικά δεν φέρνουν χαμόγελα, αλλά σίγουρα δεν προκαλούν και τα αντίθετα συναισθήματα, με την εταιρία να ανακοινώνει συνολικά, έσοδα 20,5 δις δολαρίων. Τα έσοδα για το τμήμα More Personal Computing (στο οποίο ανήκει και το Xbox) έπεσαν κατά 2%, στα 9,3 δις. Στο τμήμα του gaming η Microsoft είχε επίσης πτώση εσόδων κατά 5% ενώ οι ενεργοί χρήστες Xbox Live για το τρίμηνο, έφτασαν τα 47 εκατομμύρια. Ο αριθμός είναι σημαντικά μεγαλύτερος από τα 39 εκατομμύρια της αντίστοιχης περσινής περιόδου, αλλά ελαφρώς μικρότερος σε σχέση με τα 49 εκατομμύρια του τέταρτου τριμήνου για το οικονομικό έτος 2016.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*