Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

MiniMe: Ένα (ελληνικό) boombox με κρυφές αρετές

Το κακό με το MiniMe είναι ότι παρουσιάζεται απλά ως boombox. Το καλό με το MiniMe είναι ότι όντως φαίνεται πειστικό πρωτίστως ως boombox. Το ηρωϊκό για το MiniMe είναι ότι επιχειρεί να είναι ποιοτικό ηχητικά (κατ’ επέκταση και κατασκευαστικά) είναι πως πρόκειται για ελληνικό προϊόν, από ελληνικότατη ομάδα, ονόματι 528Hertz. Αν η ονομασία της ομάδας δεν πείθει για το ότι προτεραιότητα είναι ο ήχος τότε…υπάρχουν και όλα τα υπόλοιπα. Το MiniMe λοιπόν είναι κατά βάση boombox με ξύλινο πλαίσιο από έξι διαφορετικά ήδη ξύλου, με τις αντίστοιχες χρωματικές διαφοροποιήσεις. Μπορεί να επικοινωνεί ασύρματα (WiFi, Bluetooth) και ενσύρματα (RCA, υποδοχή για κιθάρα) με σωρεία πηγών. Έχει υποδοχή για ethernet αλλά και έξοδο HDMI. Γιατί; Διότι κρύβει μικρό υπολογιστή που τρέχει Linux και XBMC, άρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως media center.

Και όλα αυτά σε πακέτο που μπορείτε να πάρετε μαζί σας για να το χρησιμοποιήσετε έως και για 8 ώρες πριν αδειάσει η ενσωματωμένη μπαταρία. Α, ναι. Η μύτη είναι το πλήκτρο “power”. Και όντως, πάντα θα νιώθετε ότι κάποιος σας κοιτάζει περίεργα. Θα νιώσετε επίσης ότι δεν είναι καθόλου παράλογο που η ομάδα στράφηκε στο Indiegogo προκειμένου να εξασφαλίσει χρηματοδότηση (άλλωστε στην ίδια ελληνική πραγματικότητα ζούμε όλοι), ούτε πως τα bonus για κάποια backing tiers είναι φτιαγμένα από ξύλο. Λίγοι πια το αγαπούν ως υλικό, ειδικά στο χώρο της τεχνολογίας. Η 528Hertz έχει πλάνο πάντως. Φαίνεται και στην αναλυτικότατη σελίδα της καμπάνιας. Ώρα να πάρετε μια ιδέα:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Whitey
    • Εξαιρετική προσπάθεια και φαίνεται να είναι και ένα ποιοτικό προϊόν. Μακάρι να πετύχει τον στόχο του στο Indiegogo. :)

    • Tobajaras
    • Φαντάζομαι ότι ένα share στο facebook δεν είναι κόπος για κανέναν, τέτοια projects πρέπει να διαδίδονται.

      Είναι σίγουρα πολύ όμορφο και όσο απλό χρειάζεται.

    • alex4444
    • Χιλια μπραβο για την ιδεα, την υλοποιηση, το presentation. Μακαρι να πιασει τον στοχο του και να εχουμε review στο σαιτ. Πολυ φρεσκο, καλοσχεδιασμενο και χρησιμο!

    • NinjaDream
    • Όμορφο,αλλα πιστεύω δεν θα πετύχει διότι είναι πανάκριβο.Θα έδινα τόσα λεφτά για κάτι που υποστηρίζεται απο ποιότητα bang&Olufsen ενισχυτές η ανάλογου μεγέθους εταιρείας.
      Τί θα πρότεινα:Mικρότερο μέγεθος,ίδιο design που να λειτουργεί και ως ξυπνητήρι(χωρίς linux και χωρίς να λειτουργεί σαν media player και όλα αυτά σε τιμή που να μην ξεπερνάει τα 50 ευρώ.
      Είπαμε κρίση έχουμε δεν είναι ώρα για αγορά ηχείου 400 ευρώ

*