Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Moto X Style: Η νέα, κορυφαία πρόταση της Motorola

Το Moto X Style αποτελεί τη τελευταία προσθήκη στην οικογένεια προϊόντων Moto X και σύμφωνα με την Motorola, το νέο smartphone της ενσωματώνει μία από τις καλύτερες κάμερες στον πλανήτη. Πιο συγκεκριμένα, το νέο Moto X διαθέτει κάμερα 21MP (πίσω), με διάφραγμα φακού F2.0 phase-detection autofocus, dual-tone LED και δυνατότητα λήψης 4K video. Επιπλέον, η νέα πρόταση της εταιρείας έρχεται με οθόνη 5.7 ιντσών Quad HD, εξαπύρηνo Snapdragon 808 στα 1.8GHz, 3GB μνήμη RAM, 16Gb εσωτερική μνήμη (με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD), δεύτερη κάμερα 5MP, μπαταρία 3.000mAh, υποστήριξη universal LTE, ενώ θα διατεθούν και εκδόσεις με 32GB και 64GB εσωτερική μνήμη.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του Moto X Style είναι η υποστήριξη "Turbo Power" (δυνατότητα φόρτισης του 34% της μπαταρίας μέσα σε 15 μόλις λεπτά), η δυνατότητα εναλλαγής καλυμμάτων (μέσω του Moto Maker), ενώ, σε ό,τι αφορά το λειτουργικό, η συσκευή ενσωματώνει το Android Lollipop 5.1.1. Τέλος, το νέο Moto X αναμένεται αρχικά στις ΗΠΑ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με τιμή από 399 δολάρια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*