Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nokia 215: Το πιο προσιτό internet-ready κινητό

Με τιμή μόλις στα 29 δολάρια, το Nokia 215 είναι το πιο προσιτό entry-level κινητό με διαδικτυακές δυνατότητες. Σύμφωνα με την Microsoft, το Nokia 215 διαθέτει δημοφιλείς εφαρμογές όπως Facebook, Messenger, Twitter, Bing Search, MSN Weather και Opera Mini, ενώ υποστηρίζει μόνο 2G δίκτυα. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η συσκευή απευθύνεται σε αναδυόμενες αγορές και σίγουρα δεν θα αποτελέσει αφορμή για αλλαγές στην αγορα της κινητής. Όσον αφορά στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Nokia 215 έρχεται με οθόνη 2.4 ιντσών QVGA ανάλυσης 320x240 pixels, κάμερα 0.3 ΜP, ενσωματωμένο φακό, MP3 Player και FM radio, ενώ συνεργάζεται τόσο με Bluetooth handset όσο και με Bluetooth ηχεία.


Σημειώνεται ότι το Nokia 215 θα διατεθεί και σε dual-SIM έκδοση που θα προσφέρει αυτονομία μπαταρίας 21 ημερών σε κατάσταση αναμονής (και 29 ημέρες αυτονομία η απλή έκδοση). Τέλος, η νέα πρόταση της αμερικανικής εταιρείας θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2015 στη Μέση Ανατολή, την Ασία αλλά και την Ευρώπη. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Cookies
    • αρχαιολογία,εντάξει έχει δυνατότητες κινητών νέας γενιάς(κάποιες)αλλά την καζούρα που θα σου κάνουν άμα το δουν αυτό στο χέρι σου πιστεύω απωθεί αρκετό κόσμο να το αγοράσει

*