Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nokia 9 Pureview: Διέρρευσε video από το νέο smartphone με τις 5 κάμερες

*
Χάρη σε μια σειρά από διαρροές, το αναμενόμενο smartphone της Nokia με τις 5 κάμερες δεν παραμένει πλέον μυστήριο και ένα σχετικό video το αποκαλύπτει πλήρως. Ο γνωστός leaker Evan Blass και το MySmartPrice δημοσίευσαν εικόνες και video από το νέο Android One smartphone που θα κυκλοφορήσει ως Nokia 9 Pureview και πέραν του setup στο πίσω μέρος φέρει και ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό: αυτό του σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε τον Snapdragon 845, 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν: η ασύρματη φόρτιση, η 2K οθόνη με διαγώνιο 5.99 ιντσών και η υποστήριξη HDR10.



Το video που διέρρευσε παρουσιάζει δυνατότητα καταγραφής φωτογραφιών σε portrtait mode με adjustable bokeh και αλλαγή στην εστίαση μετά τη λήψη μιας εικόνας. Ακόμη, η συσκευή θα υποστηρίζει ένα είδος night mode, όπου οι αισθητήρες θα καταγράφουν 10πλάσιο φως σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο smartphone. H πλήρης αποκάλυψη της συσκευής αναμένεται στα τέλη Ιανουαρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*